An Braeken: Coaching in Tielt-Winge

An Braeken

Coaching

Tielt-Winge

Familiale bemiddeling

Persoonlijk bericht WAARDERING:

“FAMILIALE BEMIDDELING”

Competenties

Bemiddelen is een alternatieve manier om meningsverschillen en conflicten tussen mensen te helpen oplossen. Het voorkomt een lange, uitputtende en vaak dure strijd voor de rechtbank. Daar waar in een gerechtelijke procedure de rechter een oplossing oplegt in een vonnis, werken partijen in bemiddeling zelf aan een overeenkomst.

Een bemiddelaar kan u helpen stap voor stap doelmatig te onderhandelen. Hij/zij is onpartijdig, staat dus buiten het conflict, maar faciliteert een dialoog over de zaken die jullie aanbelangen en geregeld moeten worden. Zodanig dat jullie samen de best mogelijke oplossingen kunnen bedenken voor jullie situatie. Dit kan veel (toekomstig) leed voorkomen.

Familiale conflicten en (echt)scheiding zijn vaak pijnlijk en ingrijpend, in het bijzonder voor kinderen. De problemen die zich stellen, zijn niet alleen van materiële en financiële aard, maar veelal van emotionele aard. Niettegenstaande in bemiddeling al deze aspecten aan bod komen, wil ik in het bijzonder aandacht schenken aan het geluk en welbevinden van kinderen. Zo vind ik het erg belangrijk om de kind- en ouderrol stevig te bewaken, met andere woorden ‘kinderen toelaten om kind te kunnen blijven’ en ouders beiden ‘ouder laten zijn’, met eveneens aandacht voor de eventuele stiefouder(s) en grootouders.

Voor meer informatie rond Familiale Bemiddeling (relatie-, scheidings-, en ouderschapsbemiddeling) kan u terecht op het volgende nummer: 0495/42.30.68.

Skilto lid sinds oktober 2013

Over An Braeken

Opmerkingen

Reviews en aanbevelingen

Schrijf als eerste een review!

Gegevens

Contactinfo:

An Braeken

Familiaal Bemiddelaar

Oude Leuvensebaan 12
Tielt-Winge 3390

Gesproken talen:

  • Nederlands

Contacteer An Braeken

Delen

Aanbeveling

Hulpmiddelen

Prijzen

Budget: 60€

Ik verplaats me tot bij de klant in een straal van 15km

Betalingsmethodes:

  • cash

Plan